Mapei Eco Prim grip plus
 36,95 64,95 Select options

Mapei Eco Prim grip plus

 36,95 64,95

se op Hechtverbeterende primer met lage emissie
se op Verbetert hechting pleisterwerk
se op Oplossmiddelfri

Anvendelse

Universele, gebruiksklare primer voor vloeren en wanden binnens- en buitenshuis. Eco Prim Grip kan blive brugt til at forbedre alle typer pleisterværk på basis af cement, gips og kalk på grundlag af beton, baksteen, blokken af verdicht beton, lichtvægt blokken og gips. Eco Prim Grip er også egnet til forbedring af hæftning af belægninger til keramiske, egaliserings- og udvlakninger på ikke-zuigende undergrunde, såsom keramiske, terrazzo og natursteen fliser.

Voorbeelden van toepassingen:

  • Aanbringen van pleisterwerk op ondergronden van beton, metselwerk enz.
  • Aanbringen van egalisatie- en uitvlaklagen op bestaande vloeren van keramiek, terrazzo en natursteen.
  • Aanbrengen af keramiske og natursteen vloeren på eksisterende keramiske vloeren.

Tekniske egenskaber

Eco Prim Grip er en oplosmiddelfri primer fremstillet af syntetiske harpiks i vandige dispersioner og udvalgte inerte stoffer, med en fremragende hæftekraft, modstand mod vand og veroudering. Het creëert een ruw hechtvlak, ideaal voor pleisters, egalisatie- en uitvlaklagen; het garandeert een uitstekende hechting op gladde of slecht zuigende oppervlakken en het reduceert en verdeelt gelijkmatig de wateropname van zuigende ondergronden. Na droging staat het product garant voor een sterke hechting van cementgebonden pleisterwerk of verschillende ondergronden: beton, cellenbetonblokken, baksteen, steen, gipsplaten, hout, keramiek, metaal, pleisterwerk, gips enz. Eco Prim Grip er en brugsklar latex, der nemt kan bruges med en rulle eller en kwast. Eco Prim Grip er ikke ontvlambaar og har en ekstrem lav emission af flygtige organiske stoffer (VOS). Derfor er dette produkt absolut uundværligt for de personer, der arbejder i forbindelse med dette produkt, og for de brugere af de rum, hvor det bliver anvendt. Desuden kan produktet uden særlige forzorgsforanstaltninger blive bewaard.

Tilbringelse

Eco Prim Grip kan på undergrunden blive monteret med en rulle eller en knast. Zodra Eco Prim Grip droog is, kan de pleister- eller egalisatielaag worden aangebracht. De minimale ventetid er 15 til 60 minutter, afhængig af de omgevingsomstandigheden og de zuiging af de undergrund. Det er muligt at bruge lang tid på at bringe den første lag, en anden lag Eco Prim Grip på.

Verbruik

Det forbrug varierer fra 0,20 til 0,30 kg/m2, afhængig af størrelsen af undergrunden.

Yderligere information

Merk

Mapei

KGS verpakking

10.00 kg, 5.00 kg

Brand

Mapei

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mapei Eco Prim grip plus”